Το ΚουστούμιΑγορά Online

Υπάρχουν πολλά στάδια που περιλαμβάνονται στην παραγωγή ενός κουστουμιού Gaki. Με την κατανόηση αυτών των διαδικασιών, μπορούμε περαιτέρω να εκτιμήσουμε τη λεπτή και δύσκολη δουλειά που περιλαμβάνεται στα έτοιμα προϊόντα που βλέπουμε στα καταστήματα.

Στην Gaki, ειδικευόμαστε σε όλους τους τομείς δημιουργίας ενός σπουδαίου κουστουμιού.

Σχέδιο: Δείχνουμε προσοχή χωρίς συμβιβασμούς στο σχέδιο, την εφαρμογή και την λειτουργικότητα. Κάθε ρούχο δημιουργείται ξεχωριστά από ένα μοναδικό πατρόν, για το οποίο γίνονται πολλές πρόβες δειγμάτων, ώστε να επιτευχθεί η τέλεια προσαρμογή του σχεδίου. Το σακάκι κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να πέφτει φυσικά με κάθε κίνηση του σώματος, χωρίς να χαλάει ποτέ το σχήμα και η εικόνα του. Πέραν της εφαρμογής αλλά ισάξιας σημασίας, είναι οι λεπτομέρειες στο σχήμα του γιακά είτε είναι μεγάλος, είτε μυτερός τονίζοντας το σχέδιο, οι ελαφρώς λοξές τσέπες στο στήθος και οι πλαϊνές τσέπες προσαρμοσμένες στο ύψος και σε ισορροπία που συμπληρώνουν το σχέδιο.

Το εσωτερικό μετράει εξίσου με το εξωτερικό.

Δομή: Ένα καλό σακάκι δεν παίρνει ομαλή μορφή και φυσικό πέσιμο από μόνο του. Χρειάζεται προσεκτική επεξεργασία στο εσωτερικό για να πάρει μια θηλυκή και κομψή μορφή. Η μέθοδός μας συνδυάζει επιδεξιότητα ‘’παλιάς σχολής’’ και νέες προηγμένες τεχνικές που υποστηρίζουν και τονίζουν την ισορροπία του σχεδίου. Τα κομμάτια του υφάσματος υφίστανται κατάλληλη επεξεργασία, ώστε να προσαρμόζονται στη μορφή του σώματός σας, επιτρέποντας την τέλεια εφαρμογή και όψη. Επίσης σημαντικά είναι τα υλικά όπως οι βάτες, οι βατελίνες τα οποία προμηθευόμαστε από πεπειραμένους κατασκευαστές από την Ιταλία κα την Γερμανία με στόχο την ποιότητα και την ανθεκτική κατασκευή που εγγυάται ένδυση μακράς διάρκειας.

Προμηθευόμαστε υφάσματα από οίκους με παράδοση και εμπειρία αιώνων.

Υφάσματα για όλες τις εποχές που αναπνέουν: Το μαλλί έχει την ιδιότητα να αντιδρά στις κλιματικές συνθήκες ρυθμίζοντας την θερμοκρασία σας και σε ζεστό και σε κρύο περιβάλλον. Λόγω της μοναδικής φυσικής του δομής μπορεί επίσης να απορροφήσει την υγρασία μέχρι και στο 30% του βάρους του, κάνοντάς το ιδανικό ύφασμα για να απομακρύνεται η υγρασία από το σώμα σας και να νιώθετε άνετα.

Αισθανθείτε ευχάριστα μέσα σε κάτι όμορφο: Επιλέγουμε υφάσματα που έχουν ανώτερη ποιότητα και δεν τσαλακώνουν εύκολα. Αυτό όχι μόνο δίνει στα κουστούμια μας ένα όμορφο πιάσιμο, αλλά επίσης σημαίνει, ότι θα φαίνεστε τόσο κομψές στο τέλος της ημέρας, όπως και όταν τα φορέσατε αρχικά επάνω σας.

Οίκοι υφασμάτων παγκόσμιας κλάσης: Προμηθευόμαστε υφάσματα από τους πιο σεβαστούς και με κύρος οίκους υφασμάτων στη βόρεια Ιταλική πόλη γνωστή ως Biella. Από τους Vitale Barberis Canonico, Trabaldo Togna, Zignone οίκους με αιώνες παράδοσης και ποιοτικής υπεροχής που τους έχουν εδραιώσει ως συνώνυμους της πολυτέλειας και της καινοτομίας.

Προσοχή στη λεπτομέρεια.

Υπάρχουν πολλά στάδια που περιλαμβάνονται στην παραγωγή ενός κουστουμιού Gaki. Με την κατανόηση αυτών των διαδικασιών, μπορούμε περαιτέρω να εκτιμήσουμε τη λεπτή και δύσκολη δουλειά που περιλαμβάνεται στα έτοιμα προϊόντα που βλέπουμε στα καταστήματα. Οι τεχνικές παραγωγής της Gaki συνδυάζουν την καλύτερη σύγχρονη τεχνολογία και την απόλυτη ευαισθησία και τις δεξιότητες ενός παραδοσιακού ράφτη. Από τη ραφή στο χέρι του μανικιού στον ώμο και την στερέωση κάθε κουμπιού, την κατάλληλη θέση για τις κουμπότρυπες, το ράψιμο τσεπών, το κουστούμι σας αντιμετωπίζεται με προσοχή σε κάθε βήμα με τρόπο που οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Κοινοποιηστε : Facebook Twitter

← Προηγούμενο άρθρο