Κληρονομιά - Ανακαλύψτε τη Gaki

Το 1970, ο Γιώργος Γάκης ίδρυσε μια μικρή εταιρία στο παλιό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, κατασκευάζοντας κυρίως γυναικεία φορέματα.

Ήταν η εποχή του έτοιμου ρούχου και η εταιρεία αναπτύχθηκε γρήγορα. Ενθαρρυμένος από την επιτυχία των σχεδίων και διακρίνοντας τις ευκαιρίες ανάπτυξης, ο ιδρυτής μας κοίταξε πέρα από τα εθνικά μας σύνορα, στις γειτονικές μας αγορές στην Ευρώπη.

Το 1976 η εταιρεία Gaki παρουσίασε την πρώτη της γυναικεία συλλογή στην έκθεση Pret a Porter στο Παρίσι, στοχεύοντας στην προσέλκυση εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων λιανικής στην Ευρώπη. Η επιτυχία ήταν τεράστια. Οι παραγγελίες ξεπέρασαν την δυναμικότητα παραγωγής για την σεζόν, με τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα και τους καταλόγους ταχυδρομικών παραγγελιών στη Γαλλία και τη Γερμανία να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 30 ετών η ετικέτα Gaki εμφανίζεται στα δημοφιλέστερα πολυκαταστήματα γυναικείων ενδυμάτων λιανικής στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Στη Γαλλία: : Galleries Lafayette, Printemps, Monoprix, Prisunic, Nouvelles Galleries, C+A, Kiabi, Paris France, Paridoc and La Redoute

Στη Γερμανία: Voegele, Otto Versand, Neckermann, Karstadt, Kaufhalle, Bader, Baur, Arendt, ABZ, Adler, Blacky Dress, C+A, Hadeka D, Hertie D, Hettlage Sued D and Horten D.

Στην Ελβετία: Ackerman, Charles Voegell, Jelmoli CH, Mandor, Modissa, Parpool, Spengler and Schild.
Στη Σουηδία: Ahlens, Anderson Peter, Clero Danetta, Ellos S, Gulins S, Halens, J.C. in Coops, Josefssons, Lindex, Twilfit.

Στην Αγγλία: AIS, Burton Group, C+A, Etam GB, Evans GB, Gus Merchandise, House of Fraser GB, Perkins, Wallis.
Και πελάτες στη Φινλανδία, τη Ρωσία, την Αυστρία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.

Πάνω από τρεις δεκαετίες επιτευγμάτων στη μόδα και την επιχειρηματικότητα για τον Γιώργο Γάκη , με εμφανίσεις στον Τύπο και πολυάριθμες διακρίσεις από την πολιτεία ως ένας ηγέτης της βιομηχανίας στην χωρα μας.

Το 1985 η εταιρεία Gaki έλαβε το βραβείο ‘’Χρυσό Ερμή’’ για τα επιτεύγματά της από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο της χώρας.

Σήμερα η Gaki επαναπροσδιορίζει τις αξίες της ετικέτας της και την πλούσια κληρονομιά της με έναν νέο, ανανεωμένο τρόπο. Οι συλλογές μας αναδεικνύουν μια οπτική για το γυναικείο ντύσιμο με μια ευδιάκριτη αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας που είναι απόλυτα κατανοητή. Από τα απαραίτητα καθημερινά είδη για το γραφείο, κουστούμια, ταγιέρ, φορέματα, μέχρι σύνολα για κάθε περίπτωση.

Η Gaki αντιπροσωπεύει το κομψό και διαχρονικό σχέδιο, την παραδοσιακή δεξιοτεχνία και την αίσθηση του μοντέρνου, εστιάζοντας στην ποιοτική ένδυση.


Κοινοποιηστε : Facebook Twitter