Εγγραφή στο RSS Feed

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Luxury Suiting

Πολυτελές Κοστούμι

Μια νέα ενότητα ανοίγει όταν οι κατασκευαστικές τεχνικές ανταποκρίνονται σε μια σύγχρονη ανάγκη της καλά μορφωμένης, γυναίκας σταδιοδρομίας που επιθυμεί να εκφράσει τη δική της ταυτότητα με πλήρη αυτοπεποίθηση. Η έννοια της μόδας με γούστο και προσωπικότητα και όχι ένα στερεότυπο της θηλυκότητας και της ομορφιάς. Πρόκειται για μια γυναίκα σε αναζήτηση της εμφάνισης που την αντιπροσωπεύει, με πάθος για αποκλειστικότητα και την ικανότητα να εκτιμήσει τα διακριτικά στοιχεία που κάνουν τη διαφορά.

Στοχεύοντας την ουσιαστική έννοια της πολυτελείας, μια ειδική ετικέτα δημιουργείται. Περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες γραμμές, εξειδικευμένη δεξιοτεχνία και τα καλύτερα υφάσματα από τα πιο σεβαστά και διάσημα εργοστάσια στην Ευρώπη. Μια δημιουργική πορεία που αφηγείται την ιστορία ενός συνόλου που δημιουργήθηκε με άπειρη φροντίδα σε λεπτομέρειες.

Με την σύγχρονη εποχή ως πηγή έμπνευσης, ένα πλούτο υλικών και χρωμάτων, και σημείο εκκίνησης την αυθεντικότητα και το χρόνο, προσφέρονται νέες παραλλαγές της παραδοσιακής ραπτικής, κοστούμια με επιδέξια εφαρμογή και φορέματα με εκλεπτυσμένη γοητεία. Ιδανικά σχέδια για την γυναίκα που εκτιμά τη διαφορά ανάμεσα στη μόδα και την διαχρονική κομψότητα.

Η Συλλογή μας Πολυτελών Κοστουμιών είναι προσωρινά διαθέσιμη μόνο σε πελάτες που επισκέπτονται το κατάστημα μας στο Σύνταγμα στην Αθηνά.ΕΠΙΛΟΓΕΣ