Η Ετικέτα - Ανακαλύψτε τη GakiH Gaki προσφέρει μια οπτική για το ντύσιμο της σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας με την ευδιάκριτη αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας που την ξεχωρίζει.

H Gaki συνδέεται με την γυναίκα με ένα αυθεντικό τρόπο και στηρίζει ουσιαστικά τη δημιουργία μίας γκαρνταρόμπας από την οποία η γυναίκα μπορεί να επιλέξει και να ζήσει όλες τις πτυχές της καθημερινότητας της με αυτοπεποίθηση και στυλ. Σχεδιασμένα και δημιουργημένα με αξιοπιστία, για να εκπληρώσουν τις ανάγκες ενός σημαντικού σκοπού, συνδέοντας τη μόδα με τον τρόπο ζωής και την λειτουργικότητα.

Οι συλλογές μας αποτελούνται από μια πλούσια ποικιλία σύγχρονης επαγγελματικής ένδυσης, κουστούμια και ταγιέρ, φορέματα αλλά και σύνολα για κάθε περίσταση, εστιάζοντας σε εξαιρετικές και λεπτές ποιότητες υφασμάτων και στην άριστη εφαρμογή. Μαλακά, λεπτά και πολυτελή μάλλινα υφάσματα από τους πιο αξιοσέβαστους και με κύρος οίκους υφασμάτων στην Ιταλία, την Ευρώπη και τον κόσμο, συνώνυμο της πολυτέλειας και της καινοτομίας. Με τις ρίζες μας στην παραδοσιακή ραφή, δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή χωρίς συμβιβασμούς στο σχήμα και την εφαρμογή του ρούχου. Οι σχεδιαστές μας εργάζονται σε στενή σχέση με τις επιτυχημένες πατρονίστ μας για να ενισχύσουν και να βελτιώσουν τις γραμμές και το σχήμα των ρούχων μας καθιστώντας τα μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονικά και κομψά.

Χρυσή ετικέτα Luxury Suiting: Η κορυφαία σειρά κοστουμιών της Gaki, εκτελεσμένη σε πολυτελή μαλλιά και εξαιρετικά, λεπτά μίγματα μαλλιού με μετάξι και κασμίρι από τους καλύτερους οίκους υφασμάτων στον κόσμο. Dormeuil, Loro Piana,Scabal, Zegna. Ξεχωρίζοντας από τους άλλους για τα κοστούμια μας σε Super 100's μέχρι Super140's με ποιότητα που βρίσκεται συχνά μόνο στα αντρικά κουστούμια.

Ετικέτα Modern Tailoring: Προοδευτικά σχέδια, πιο κοντά στο σώμα εκτελεσμένα σε καινοτόμα μίγματα μαλλιού δημιουργημένα να αποδίδουν σε πολλούς σκοπούς από το ταξίδι μέχρι την βραδινή ένδυση.

Ετικέτα Gaki Συλλογές: Αγγίζοντας και εμπνέοντας εκλεπτυσμένη μόδα, η συλλογή αποτελείται από προοδευτικά σχέδια δίνοντας έμφαση στις εποχιακές τάσεις της μόδας.

Κόκκινη ετικέτα Gaki Classics: Η μόνιμη συλλογή με όλα τα βασικά κομμάτια που πρέπει να διαθέτει η γυναικεία γκαρνταρόμπα διαθέσιμα κάθε σεζόν σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η ετικέτα Gaki αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα, ντύνοντας τις γυναίκες κατάλληλα για κάθε περίπτωση. Γίνεται γνωστή αποδίδοντας πιστά την εμπειρία μας που υποσχόμαστε και προσφέρουμε.


Κοινοποιηστε : Facebook Twitter