Δεξιοτεχνία - Ανακαλύψτε τη Gaki
Στην Gaki, γνωρίζουμε ότι είναι πολλά τα στοιχεία που συντελούν στην δημιουργία ένος σπουδαίου κουστουμιού.

Στην Gaki, γνωρίζουμε ότι είναι πολλά τα στοιχεία που συντελούν στην δημιουργία ένος σπουδαίου κουστουμιού. Τα περισσότερα από τα κομμάτια είναι εσωτερικά, παρ’ όλα αυτά είναι κρίσιμα για την απόδοση και τη διαχρονικότητα του ενδύματος. Πολλοί κατασκευαστές του έτοιμου ενδύματος, σκόπιμα δεν αναφέρονται στα υλικά που χρησιμοποιούν, την σύνθεση του υφάσματος, τη χώρα προέλευσης τους και τη χώρα της κατασκευής.

Αναζητούμε σε όλο τον κόσμο τους καλύτερους οίκους παραγωγής υφασμάτων και υλικών κατασκευής. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε τα κοστούμια μας κατασκευασμένα στην Ευρώπη από ευρωπαϊκά υφάσματα και υλικά. Συγκεκριμένα, η κοπή και η ραφή των ρούχων πραγματοποιείται στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας ιταλικά και αγγλικά υφάσματα από τους διασημότερους οίκους παραγωγής υφασμάτων, ιταλικές φόδρες, και ιταλικά κουμπιά και άλλα υλικά. Χρησιμοποιούμε παραδοσιακές τεχνικές ραφής σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνικές για να δημιουργήσουμε κοστούμια άριστης ποιότητας και εφαρμογής, ενώ ταυτόχρονα η χρήση της τεχνολογίας και εξειδικευμένων μηχανημάτων μας κάνουν πιο αποδοτικούς σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένου της δημιουργίας πατρόν, της διαδικασίας κοπής, και ορισμένων διαδικασιών ραφής, οι οποίες δίνουν αποτελέσματα που είναι το ίδιο καλά ή καλύτερα από ότι με την ραφή στο χέρι..

Υπάρχουν ορισμένοι τομείς όπου η ικανότητα και η δεξιοτεχνία ενός ράφτη απαιτούνται για να αναδειχθεί ένα καλύτερο αποτελέσματα, όπως η σωστή τοποθέτηση των μανικιών, το σωστό πέσιμο του γιακά, του στριφώματος του σακακιού, έτσι κάνουμε αυτές και άλλες διαδικασίες με το χέρι.

Τα σχέδια και τα πατρόν μας χρησιμεύουν ως ο σκελετός για τα κοστούμια της Gaki. Ύστερα από την εξαντλητική δειγματοληψία, οι σχεδιάστριές μας συνεργάστηκαν μαζί με τις επιτυχημένες πατρονίστ μας για να σχεδιάσουν τα διάφορα μέρη και τις σιλουέτες για τα κοστούμια και τα φορέματά μας. Βάζουμε την υπογραφή μας σε σχέδια που ενισχύουν με ευφυία τις γραμμές και τη σιλουέτα του ενδύματος, συνειδητά μοντέρνα αλλά παράλληλα διαχρονικά και κομψά αποφεύγοντας τις ακρότητες της μόδας, σχέδια επαγγελματικής ένδυσης αλλά όμως και θηλυκά.


Κοινοποιηστε : Facebook Twitter