Η InfoCube ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και απεικόνισε ξεκάθαρα τις αξίες μας από την αρχή. Ενσωματώνοντας στοιχεία του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς επίσης και την γενική επαγγελματική και μινιμαλιστική αισθητική της ετικέτας, στο πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Ο στόχος μας ψάχνοντας έναν συνεργάτη για την στρατηγική των ψηφιακών μας υπηρεσιών ήταν να δημιουργήσουμε μια συνοχή στην εμπειρία αγοράς είτε από το κατάστημα μας είτε και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, για τους πελάτες μας. Η ομάδα μας ερεύνησε και πήρε συνέντευξη από υποψήφιους συνεργάτες για την υλοποίηση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος τόσο τοπικά όσο και διεθνώς, πεισμένη ότι θα ήταν ένας στόχος πρόκληση να επιτευχθεί η προσοχή στη λεπτομέρεια αναπτύσσοντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με τέτοιο τρόπο ώστε να απεικονίζει πίστα τα προϊόντα και τις υπηρεσία μας. Μοιραζόμαστε ένα σύνολο αξιών με τους πελάτες μας που έπρεπε να φανούν εμφατικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας όπως είναι καθημερινά στο κατάστημά μας στο νομικό και τραπεζικό κέντρο της πόλης μας.

Η InfoCube, μια ελληνική εταιρεία ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και απεικόνισε σαφώς τις αξίες μας από την αρχή. Ενσωματώνοντας στοιχεία του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς επίσης και την γενική επαγγελματική και μινιμαλιστική αισθητική της ετικέτας, στο πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η Gaki.gr περιλαμβάνει εκτενή χαρακτηριστικά της ετικέτας, καθώς και ένα αρχείο συλλογών και lookbooks που αναδεικνύουν τα προϊόντα μας και τους οίκους παραγωγής υφασμάτων με τους οποίους συνεργαζόμαστε και οι οποίοι μοιράζονται με μας την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την εξειδίκευση. Εμμένοντας στην κλασική και μίνιμαλ κληρονομιά της, η αρχιτεκτονική της σελίδας μας και τα χαρακτηριστικά της φέρνουν την ουσία της εξυπηρέτησης των πελατών μας στην ψηφιακή εμπειρία αγορών.