ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δωρεάν απλή παράδοση, για παραγγελίες πάνω από 200 € (Express 7,50 € σε όλη την Ελλάδα)

Αθήνα - Προάστια

Απλή παράδοση: 7,50€ (επόμενη εργάσιμη από την επιβεβαίωση αποστολής)

Express παράδοση: 14,00€ (αυθημερόν παραγγελίες πριν τις 11:00π.μ, Σάββατο, προτιμητέο δίωρο)

Ηπειρωτική - Νησιωτική

Απλή παράδοση: 12,00€ (2-3 ημέρες από την αποστολή, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές)

Express παράδοση: 18,00€ (επόμενη εργάσιμη, Σάββατο, προτιμητέο δίωρο)

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Προσωρινά είναι αναγκαία ελάχιστη παραγγελία των 300 € για διεθνείς προορισμούς. Προσφέρουμε Express Aποστολές με κόστος 25,00€ μέσω της επιλεγμένης υπηρεσίας ταχυμεταφορών μας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διευθύνσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των χωρών που περιλαμβάνονται στην επικράτεια ενός κράτους μέλους για τους σκοπούς του ΦΠΑ, όπως το Πριγκιπάτο του Μονακό και τη Νήσο του Μαν. Για παραγγελίες εκτός της ΕΕ επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο: customercare@gaki.gr

GAKI PREMIER

Οι διακεκριμένοι πελάτες της Gaki απολαμβάνουν δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών για να λάβετε το Premier Voucher.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Προσφέρουμε στους πελάτες μας εσωτερικού δωρεάν την υπηρεσία επιστροφής και αλλαγής. Aλλαγές γίνoνται μόνο σε διαφορετικό μέγεθος του ίδιου προϊόντος. Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών και επιστρέψετε τα προϊόντα σας σε 14 ημέρες από την παραλαβή. Χρησιμοποιήστε την προπληρωμένη ετικέτα επιστροφής και ακολουθήστε τις οδηγίες στη φόρμα αλλαγής που περιλαμβάνονται στο πακέτο σας.

Πληροφορίες σχετικά με τους Όρους Επιστροφών & Αλλαγών στην σελίδα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Για αποστολές εξωτερικού, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο customercare@gaki.gr για οδηγίες και το διεθνές κόστος επιστροφής.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο customercare@gaki.gr ή τηλεφωνήστε: 210-2111055. Ωραρίο εξυπηρέτησης των πελατών μας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. - 17:00 μ.μ.